Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Kathrine Janjak / FUSHION Oslo

Fushion Oslo er tilbake med bærekraftig fokus

- Det handler om å bli utfordret, provosert og hyggelig overrasket. Bli med på årets Fushion Oslo!

Festivalen Fushion Oslo er tilbake, og vi gleder oss! Det unge kulturarrangementet ble lansert høsten 2019, og er en sammenslåing av Oslo Runway og Collective Oslo Fashion Art Festival.

Årets Fushion Oslo arrangeres lørdag 14. mars på DogA i Oslo, emnet er "From Thought to Action" ("Fra tanke til handling", red. anm.), og helt i tråd med tidsånden vil bærekraft vil være i fokus. Fushion Oslo ønsker nemlig å bidra til et mer bærekraftig samfunn ved å aktivt tilrettelegge grønne samtaler, for å inspirere til et økt bærekraftig forbruk og en mer etisk forretningsskikk i bransjen.

© Marthe Buer

Todelt program under festivalen

Denne gangen vil Fushion Oslo være delt opp i to programmer: Open Program og Talks Program.

Open Program er - som tittelen antyder- åpent for alle, og inkluderer utstillinger fra etablerte og nye norske designere, kunstnere og fotografer. Her er blant annet merkevarer som Envelope1976, Carlings, Norwegian Rain, Cathrine Hammel, Kontrast Project og Avenue med. Du kan registrere deg til det åpne programmet her.

© FUSHION Oslo

Talks Program inviterer alle med billetter velkommen til å være en del av samtalene og paneldiskusjonene som belyser sosiale identiteter, atferdsforbruksmønstre, miljøspørsmål og kjønnsnormer i kunst og mote.

Fushion Oslo har invitert inn ulike deltakere for å diskutere disse spørsmålene, bl.a. Anja Bakken Riise som er leder for Fremtiden i våre hender, medstifter av Envelope1976 Celine Aagaard, Varaordfører i Oslo Kamsy Gunaratman og influenser Pauline Krokeide.

Vi i Costume gleder oss til en spennende dag med mote, kunst og kultur i sentrum.