Hvid rustik keramisk vase med riller.
© Jotex

Hvis du elsker H&M Home vil du også elske disse budsjettvennlige interiørbutikkene

Drømmer du om å friske opp boligen? Her er fire gode interiørbutikker som gjør det mulig å oppgradere hjemmet på en budsjettvennlig måte.

Zara Home

På samme måte som H&M har Zara også utvidet sitt konsept fra kun å inneholde klær til å også inkludere interiør. Zara Home startet med et veldig boho-chict univers med mange mønstre, frynser og små detaljer, men har de seneste årene beveget seg over i et mer avslappet uttrykk a la en Toscansk vingård. Zara Home sitt sortiment er preget av myke tekstiler og avslappede naturfarger – og ikke minst mange utgaver av velluktende duftlys.

Håndplukket til deg

Arket

Arket er også et av disse kombi-merkene som har vakre løsninger til både garderobe og hjem. Deres interiøravdeling byr på mye fint tilbehør til både kjøkkenet, stuen og badet. I tillegg har de også en avdeling til barn, hvor du blant annet kan finne leker, ulltepper og kreative oppbevaringsløsninger. På samme måte som klesavdelingen deres er interiøravdelingen preget av nordisk stil med rene linjer og minimalistisk design, men man kan også innimellom få øye på gjenstander i fine farger som piffer opp den monokrome looken.

Ellos

Uansett hva du drømmer om er det en ganske stor sjanse for at du kan finne det hos Ellos. Deres sortiment er veldig bredt og inneholder blant annet tilbehør til boligen, mindre pynteting, møbler, kjøkkenartikler og elektronikk. Utvalget er stilriktig, fargerikt og har generelt et fint og feminint uttrykk. Overordnet er Ellos fullt utstyrt til å hjelpe deg med å få hjemmet ditt til å se ut som forsiden av et boligmagasin.

Håndplukket til deg

Jotex

Det svenske firmaet Jotex har vært en favoritt i mange år. Akkurat som hos Ellos kan du her finne både møbler og tilbehør - og de har dessuten et særlig godt utvalg av belysning. Merkets uttrykk er tydelig skandinaviskinspirert med mange små hint til nordisk arkitektur, rene linjer og elegant design. Med deres fine sortiment, vil du raskt kunne sette sammen et hjem som vil få gjestene dine til å misunne den fine boligen din.