© Ingrid Kvam Østmark

Her får du den beste brunchen!

Vi har funnet Norges beste brunch-steder for deg og vennene dine!

Å møtes til brunch i helgene er populær aktivitet, og det forstår vi godt! Hvis du er på utkikk etter et nytt favorittsted å innta brunchen i Norges tre største byer, er det bare å lese videre. Vi har nemlig funnet de hotteste brunch-stedene i Oslo, Bergen og Trondheim.

Det er bare å glede seg til et glass med rosé og en saftig focaccia i vårsolen.

Brunch i Oslo

© holzweilerplatz

Holzweiler platz

I populære Oslobukta finner man den lille restauranten Holzweiler platz – for nei, familien Holzweiler driver ikke kun med klær. I Snøhettas lune design kan man nyte spennende smakskombinasjoner. Om du vil både shoppe og spise, er Holzweiler platz det perfekte brunch-stedet for deg.

Adresse: Operagata 61D

© Ingrid Kvam Østmark

The Vandelay

Restauranten med de høye rosa dørene i Oslobukta er en populær restaurant, men også veldig Instagram-vennlig. I et åpent lokale fylt med marmorbord og grønne planter, kan man i helgen nyte The Vandelays egen brunch. Med en meny med både pannekaker, scrambled eggs og den populære cheeseburgeren vil ikke vennegjengen bli skuffet!
Husk å reservere bord, da restauranten ofte er fullbooket.

Adresse: Operagata 30

© kafeteriaaugust

Kafeteria August

I en bakgate i Universitetsgata finner du it-kafeteriaen Kafeteria August. En avslappet kafeteria med trendy innredning. Her kan du både få deg et godt måltid, og ta noen veldig kule instagram-bilder. Vi anbefaler også og sjekke ut deres vinmeny, da den består av spennende vin. Hva med et glass oransjevin for eksempel? Dette er det perfekte stedet om du bare vil droppe innom, da det ikke er mulig å bestille bord.

Adresse: Universitetsgata 9

© Ingrid Kvam Østmark

Fomoto

Med Sagene folkebad til venstre og Akerselva til høyre ligger sjarmerende Fomoto; en fargerik kafébutikk med hyggelig betjening, skiftende vareutvalg og lampeskjermer i trærne. Her kan du nyte nystekte vafler, ingefær-te eller en saftig focaccia. Fomoto tilbyr kun uteservering, så dette er stedet å dra når solen skinner.

Adresse: Sandakerveien 10 T

Brunch i Bergen

© bergenbrunsj

Bergen brunsj

I den koselige Kaigaten ligger Bergen Brunsj, og som navnet tilsier– her får du deg brunch. Menyen varierer, men er inspirert av byer på B. Om du vil ha bobler og brunch i hjertet av Bergen, er Bergen Brunsj stedet for deg.

Adresse: Kaigaten 16

© plassenbergen

Plassen

Plassen er et uformelt og koselig spisested på Tårnplassen. Om du ønsker ujålete mat er dette Plassen å dra for deg. Her tilbyr de både blings og det de selv sier er byens beste kaker. Vi gleder oss til å smake!

Adresse: Tårnplassen 1

© pygmalionkafe

Pygmalion

Pygmalion i Bergen er en økokafé og et galleri. Blant teglstein, stearinlys og rødrutete duker skaper Pygmalion en lun og hjemmekoselig følelse. På Pygmalion kan man sitte å nyte et glass vin og en økologisk salat i mange timer. Og om du har lyst på noe søtt, hva med å prøve husets berømte ostekake? Nam, sier vi!

Adresse: Nedre Korskirkeallmenningen 4

Brunch i Trondheim

© verandatrondheim

Veranda

Om du er i Trondheim og er sulten på crêpes eller croissanter, er det nyåpnede stedet Veranda perfekt for deg. I et hav av farger og blomster er Veranda både lekent, feminint og Instagram-vennlig. Det er bare å ta frem mobilen allerede!

Adresse: Nordre gate 4

© cafe.nimuser

Café Ni Muser

Café Ni Muser er kunstcafé, så om du vil nyte både god mat og kunst er det her du må gå. Menyen består både av sandwicher og croissanter, men også en rekke ulike buffeer. Så her finner du og vennegjengen virkelig noe til enhver smak!

Adresse: Bispegata 9A

© baklandetskydsstation

Baklandet Skydsstation

I gammeldagse omgivelser ligger Baklandet Skydsstation. En café med utsikt mot Nidarosdomen, perfekt spisested for helgeturen. Baklandet Skydsstation tilbyr en fredelig og idyllisk atmosfære. I tillegg har de verdens søteste bakgård, vi kan ikke vente på vår neste tur til Trondheim.

Adresse: Øvre Bakklandet 33