© Instagram

10 digitale bud: Eva Weel Skram

Eva Weel Skram er over gjennomsnittet interessert i film og tv-serier, og det bærer digitalfavorittene preg av.

1. FAVORITTNETTSTED:
Hbonordic.com – fordi HBO lager de aller beste tv-seriene.

2. FAVORITTNETTBUTIKK:
– Jeg elsker at man kan få tak i ting og tang fra hele verden på Etsy.com. Jeg har bestilt flere fantastiske kelim-tepper fra Tyrkia og noen helt unike tegninger fra Sør-Amerika.

3. FAVORITTBLOGG:
– Kanskje ikke så veldig originalt, men det er jo en grunn til at Trinesmatblogg.no er blitt så populær. Jeg har kokkelert med Trine i mange år nå, og synes det er en helt super blogg.

4. BESTE INSTAGRAM
– Jeg har ingen klar favoritt på Instagram, jeg følger stort sett vennene mine eller folk jeg har møtt i forbindelse med musikken. Det beste med Instagram er at dersom jeg er mye bortreist i en periode, så kan jeg holde meg oppdatert på hva vennene mine driver med til daglig. I tillegg er det en fantastisk måte å kunne kommunisere med som liker å følge med på hva jeg gjør.

Følg Eva på Instagram her!

5. BESTE NETTSERIE:
– Klarer ikke å bare velge én – det er så mange bra. For eksempel The Wire, Six Feet Under, The Office – både den britiske og den amerikanske. Friends, Fargo, og True Detective, sesong 1.

6. FAVORITT-APP
– Digger taleopptak-funksjonen som følger med iPhone. Den brukes hyppig til å ta opp nye låtidéer, men vet ikke helt om den kommer under kategorien app? Så da svarer jeg Pinterest i stedet. Bruker hovedsaklig Pinterest til mote- og interiørtips, men også til å få inspirasjon når vi skal lage nye musikkvideoer eller bilder som skal speile musikken vår.

7. MEST BRUKTE APP:
– I tillegg til facebook og Instagram er det IMDB-appen som får kjørt seg mest på min telefon. Jeg er over gjennomsnittet opptatt av filmer og tv-serier , og bruker International Movie Data Base hyppig for å sjekke hvor høy score filmer eller serier jeg vurderer å se har fått der. I tillegg lagrer jeg ting jeg skal se i min «watch list» hver gang jeg får et tips om noe som er verdt å sjekke ut.

8. MEST UBRUKELIGE APP:
– Appen til Ikea. Den er så dårlig! Skjønner ikke helt poenget med at de har laget den.

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!

9. MIN DIGITALE LEVEREGEL:
– Jeg prøver å unngå å være på telefonen når jeg er i en sosial setting. Jeg har derfor alltid med meg kamera, både fordi det tar bedre bilder enn telefonen gjør, men også fordi jeg blir så lett distrahert.

10. MIN DIGITALE UVANE:
– Ofte går jeg inn på telefonen for å sjekke en mail jeg helst skulle ha svart på for noen timer siden, men ender opp med å kjøre hele Facebook-VG-Instagram-runden, og glemmer helt å svare på mailen.