© Getty Images

3 tydelige streetstyle-trender

Copenhagen Fashion Week setter helt klart trender for den kommende sesongen. Her er noen av de!

En av grunnene til at vi elsker moteuken er absolutt å lete etter trender for den kommende sesongen. Gatelangs i København har vært rene catwalken, og små, store og kommende trender har prydet på motepersonligeter, bloggere og influencere. Det er helt klart noen trender som står sterkere enn andre. Visse trender kommer man seg rett og slett ikke unna. Her er tre av trendene som har stått sterkeste under moteuken i København.

Les også: Holzweiler røper eksklusivt samarbeid

SYKKELSHORTS

Vi har tidligere spådd denne trenden, som kommer av enten sommervarmen, Kim Kardashian eller Lady Dianas sporty stil på 80-tallet. Under moteuken var den å se med både blazer, til skjorte eller under gjennomsiktige kjoler. La deg inspirere!

Trend: Her får du kjøpt sykkelshortsen!

FLIP-FLOPS

Tro det eller ei - flippfloppene er tilbake! Du finner kanskje ikke en enklere eller mer behagelig trend, er du ikke enig? Forleng sommeren litt til, ved å style haivaianas til ditt hverdagslige antrekk.

MINIBAGS

Trenden har regjert noen sesonger allerede, men under Copenhagen Fashion Week var det ikke mulig å ikke legge merke til minibags gatelangs eller på første rad under visningene. Noen av de rommer ikke iPhonen engang, men vi skjønner greia - de ser veldig kule ut på bilder! Gå for en veske i en sterk fargepalett, slik at den popper.

Så du denne? Dette skjedde under moteuken i København dag 1