Vil du være sjefredaktør i Costume for en dag?
© Devil wears Prada

Lyst på jobben som sjefredaktør i Costume for en dag?

På FNs Jentedag, 11. oktober tar jenter over hundrevis av lederposisjoner over hele verden. Er du mellom 15 - 17 år? Da kan drømmejobben i Costume bli din!

19. september 2018 av Sonia Uppal

På Initiativ fra Plan International Norge gir politikere, administrerende direktører og andre ledere over hele verden fra seg stillingen for en dag, for å sette fokus på likestilling og jenters rettigheter. Deriblant gir vår sjefredaktør Kine B. Hartz fra seg sjefstolen til en ildsjel som ønsker å være del av Norges største motemagasin og kuleste redaksjon.

Ekskludert fra lederstillinger

Bare ti av verdens statsoverhoder og ti av verdens regjeringsoverhoder er kvinner i verden i dag. I tillegg er mindre enn fire prosent av konsernsjefene for verdens 500 mest fremtredende selskaper kvinner. 

I år vil det bli nærmere 500 «takeovers» i 70 land. Norges utviklingsminister Nikolai Astrup, administrerende direktør i Ethiopian Airlines og visepresidenten i Indonesia er blant dem som gir fra seg lederrollen for en dag.

Som sjefredaktør for en dag får du et innblikk i hvordan Costume-redaksjonen jobber, være med å styre sosiale medier, og få delta under utdelingen av Jenteprisen samt forarbeidet på Håndslag i Oslo, 11.oktober. 

Vi trenger din hjelp! Hvem mener du fortjener å vinne Jenteprisen?  


Kine B. Hartz, sjefredaktør i Costume
Kine B. Hartz, sjefredaktør i Costume

– Her i Costume er jenters rettigheter og likestilling en hjertesak, så det var ingen tvil da jeg ble spurt om å få være med på dette. Jeg håper mange redaktørspirer søker på verdens beste jobb. En dag som sjef for Norges største og beste motemagasin er en gyllen mulighet til å både lære og oppleve noe helt unikt, sier Kine B. Hartz, sjefredaktør i Costume.

Slik søker du:

Send en liten søknad hvor du forteller om deg selv, dine ambisjoner for den fremtidige motebransjen og hvordan en drømmedag i Costume ser ut for deg. Send søknaden til Kine.hartz@costume.no, og merk den med "Girlstakeover". Maks 500 ord. 

Søknadsfrist: 28.september.

Fn.no
Fn.no

Kanskje du også er interessert i...