Min moteuke: Helene Aurora Nicolaysen

Helene drømmer seg bort til palmesus mens hun spår høstens trender. Hun går for velur og en beige kashmir-genser.

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sine antrekks- eller skjønnhetsrutiner. Denne uken slår vi av en prat med Helene Aurora Nicolaysen, som jobber med PR på Patriksson Communications. Helene jobber blant annet med merker som Filippa K, Marimekko, By Malene Birger og ATP Atelier.

Hva er det morsomste med å jobbe i et PR-byrå?

  • Det morsomste er at jeg får jobbe med merkevarer jeg selv brenner for, det er utrolig givende å være med på deres karrierereise!

Det skjønner vi! Fikk du tid til litt ferie i sommer også?

  • Ja, ferien min gikk til Uluwatu, som ligger sør-vest på Bali. Jeg bodde i en herlig liten bungalow i teak, med utendørsbad. Jeg har badet i Det indiske hav, leste bøker liggende i en hengekøye, drukket masser kokosnøtter og prioritert yoga hver morgen… Det var helt magisk!

Har du noen planer for høsten?

  • I høst skal jeg bli flinkere til å prioritere hyppigere weekend-turer. På listen min har jeg allerede Paris, London og København.

Fikk du med deg: Dette er den perfekt street-stylevesken

Nå er det endelig tid for høst. Hvilke trender ser vi for den kommende sesongen?

  • Denne sesongen ser vi mye til farger, der rosa og rødt fortsatt dominerer. Dette er noe vi kommer til å se på alt fra sko til vesker og klær. Kåpene for eksempel, skal i tillegg være massive, og gjerne i dun. Både By Malene Birger og Toteme kommer med sine varianter i boblestoff.

Pakker du bort hele sommergarderoben, eller er det noen plagg du tar med deg over i høst?

  • Kashmer-genseren er perfekt på kalde sommerkvelder. Min favoritt er fra Filippa K, da den er i den perfekte beigenyansen. I tillegg har en høy hals, noe som gjør at jeg synes den passer til denimskjørt og over kjoler. Nå som høsten kommer bruker jeg den til croppede jeans og flate sandaler. Ikke overraskende er favorittene mine fra ATP Atelier. De passer til alt!

Så du denne: Se vårkolleksjonen til Toteme

Hva er ditt beste partytips når det kommer til styling?

  • Mange tenker først og fremst på kjoler under festsesongen. Denne høsten har jeg investert i en svart velourdress som jeg styler den med iøynefallende smykker, røde lepper og hæler jeg kan danse i.

Du ser jo nyheter innenfor motebildet hver eneste dag, men hva står på ønskelisten akkurat nå?

  • Øverst på ønskelisten har jeg ATP Atelier sine slangeskinnsboots, et Hermès Twilly og et kashmer-sett.