© & Other Stories

Endelig åpner & Other Stories - se åpningsdatoen her!

–Vi gleder oss utrolig mye til å bli kjent med våre norske kunder og invitere dem inn i vårt univers, sier designer Marie Nilsson til Costume.

Det er nesten to år siden nyheten om at & Other Stories skulle åpne i Norge kom, og mange har ventet i spenning siden den gang. I fjor åpnet nettbutikken for norske kunder, og det er ikke lenge til de første kundene kan tre over dørterskelen til & Other Stories sitt univers i Oslos nye luksuskjøpesenter Valkyrien. Den H&M-eide kleskjeden åpner nemlig sin første butikk i Norge den 22. mai kl 10.

Vi har tatt en prat med den Stockholmsbaserte designeren Marie Nilsson om den etterlengtede åpningen av & Other Stories i Norge.

Hvilke ambisjoner har dere for butikken i Oslo?
–Vi gleder oss utrolig mye til å bli kjent med våre norske kunder og invitere dem inn i vårt univers hvor de kan se våre historier og kolleksjoner folde seg ut. Vi elsker å møte kundene og bistå dem i å bli kjent med kolleksjonene fra våre tre atelier så de kan finne skatter som kan være et verdifullt supplement til garderoben deres. Det er så inspirerende å se hvordan kvinner skaper sin egen personlige stil og hvordan små detaljer kan endre et helt antrekk.

Hvorfor åpner dere i Norge?
– Vi har i lengre tid ønsket å etablere oss i Norge. Vi lanserte webshoppen for ca et år siden, og er utrolig spente over å endelig kunne åpne vår første butikk i Oslo.

"Det er så inspirerende å se hvordan kvinner skaper sin egen personlige stil og hvordan små detaljer kan endre et helt antrekk."

Hva inspireres dere av når dere skal designe nye kolleksjoner?
Vi blir inspirert av byene våre tre designatelier ligger i; Paris, Stockholm og Los Angeles. Og av de talentfulle, uensartede og kreative kvinnene i vårt nettverk i tillegg til våre moteglade kunder. Vi hyller individualiteten og det som føles rett for en person, i stedet for å diktere hvordan man skal kle seg. Vi håper at det finnes et bredt publikum som finner denne tilnærmelsen appellerende.

Hvilken produkt selges det mest av fra beauty-sortimentet?
–Vi ser på skjønnhet er en innebygget del av mote, ikke som en ettertanke eller et separat felt, og dette vises i vårt sortiment av make-up og skjønnhetsprodukter. Vi har mange produkter som har blitt klassikere, og som har vært en del av våre skjønnhetskolleksjoner helt fra starten av, sånn som vår blush og neglelakk fra Stockholm-serien og leppestiftene fra Paris-serien.

Hva er et must have-kjøp fra & Other Stories akkurat nå?
Det må bli våre kjoler som passer til sommerlige anledninger og vår klassiske silkeskjorte - fargen eller printet er tilpasset de ulike sesongene, men den vil aldri gå av moten.

Hvordan er den typiske & Other Stories-jenta?
–Hun er en kvinne som skaper sin egen stil og som elsker mote. Hun kler seg på en måte som føles rett for henne og reflekterer hennes personlighet. Vi ønsker at våre kolleksjoner bringer glede til alle våre kunder, uavhengig av alder og stil.

Les også: Den nye konseptbutikken Moniker åpner på Valkyrien i Oslo