© Anna Stokland og produsentene

Slik forlenger du sommeren

Kle deg i duse toner og volanger, hold på brunfargen og hopp i et par nye sneakers!

Selv om det er deilig å kunne ta frem strikken, finne frem ullpleddet og gå til innkjøp av nye boots nå som høsten har ankommet, er det fortsatt litt leit å ta farvel med sommeren. August måned kan fortsatt være varm og sommerlig, derfor har vi valgt å trekke frem noen favoritter som gjør at sommeren fortsatt kjennes nær. Det er et par enkle regler å forholde seg til: duse toner og gode kvaliteter!

Leste du denne? 10 hverdagsvesker vi elsker nå

Hvor deilig er det ikke å flytte inn i sesongens fineste skjorte? Selected Femme fyller 10 år i år, og i den anledning har de lansert en jubileumskolleksjon - som passer like fint til sensommer som til vinteren. Vi digger at plaggene passer resten av garderoben din, da de har en enkel fargepalett og kan styles både opp og ned. Denne skjorten for eksempel, gjør seg like bra til en denimshorts som til et par kulotter.

Skjorte fra Selected Femme, 699 kroner

Lette plagg med gode kvaliteter hører sommeren til. Et stripete skjørt i 100 prosent silke kan også brukes utover høsten, men gir oss den lille sommerfølelsen da leggene fortsatt kan være bare under. Style den med en god strikk, eller en t-skjorte som været tillater det.

Skjørt fra FWSS, 2799 kroner

En løs denimbukse med fine detaljer kan minne oss om late dager på stranden, eller ved en brygge i solnedgang. Denne modellen kan fint brukes utover høsten, gjerne med en skinnjakke eller en kul cardigan. Gå også til innkjøp av et kult belte, som kan matche resten av antrekket.

Bukse fra IBEN, 1499 kroner

Unn deg enkel luksus i hverdagen! Med et sengesett i lin er det ingen sak å gå til sengs. Det er fort gjort å bytte til vinterdyne når gradene synker, men vent litt.. lin er noe av det deiligste du kan sove i sammen med en tynn dyne, og det minner ofte om late dager i sommerhuset eller på hytta.

Sengesett fra H&M, 699 kroner per sett

Les også: Interiørskatter til budsjettpris - alt under 700 kroner

Med 100 prosent økologisk bomull er dette den perfekte skjorten å flytte inn i nå som det fortsatt er litt varme igjen i sola. Knytingen rundt livet kan styles på ulike måter, blant annet som bildet viser - eller med en sløyfe.

Skjorte fra Aiayu, 1299 kroner

Les også: Aiayu åpner butikk i Oslo!

Hvor digg er ikke lukten av solkrem? Selv om høsten er her, er det minst like viktig å bruke SPF i ansiktet, særlig om man er mye utendørs. Kremen til ZO Skin Health tørker raskt på huden, slik at den er perfekt under sminke. Den har en effekt på 12 timer, og beskytter mot både UVA- og UVB-stråler.

Dagkrem fra ZO Skin Health, rundt 890 kroner

Gå for volanger og søte snitt for å bevare sommerfølelsen! En topp som denne kan brukes utover året, bare den er stylet med varme plagg i tillegg. Hva med en blazer over skuldrene, eller en tykk ullcardigan med dyp v-hals?

Topp fra Zara, 349 kroner

Ikke pakk ned kjolene ennå! Det er fortsatt noen uker igjen før man må tenke på strømpebukse og ullundertøy.

Kjole fra Lovechild1979, 5095 kroner

Heldigvis kan man fortsatt ikle seg den kule denimjakken, en jakke som skriker sommer og sol. Om det er for kaldt er den lett å style med en tykk genser inni.

Jakke fra Gestuz, 1799 kroner

Asfalten er fortsatt bar, så vi ser ingen grunn til å pakke ned sneakersene. Hvorfor ikke investere i et par nå, som også fungerer like godt til våren neste år? Her gjelder det å tenke klassisk i forhold til fargebruk.

Sko fra Selected Femme, 1299 kroner

Vi er faktisk ikke lei det blomstrete sommernettet! Denne modellen har referanser til både sommer og høst, noe som passer oss utmerket. Det er den ultimate vesken å bruke på både jobb og til studiestart.

Nett fra Samsøe & Samsøe, 199 kroner