© @angiesophie

Denne trenden fra begynnelsen av 2000-tallet har fått et stort comeback

Du har nok tidligere sett dem på kjendiser som Paris Hilton og Victoria Beckham. Men hadde du forutsett at de ville vende tilbake i 2022?

Tro det eller ei, men en av 2000-tallets kanskje mest karakteristiske skomerker har vendt tilbake i motebildet: nemlig Moon Boot.

Du husker kanskje merket fra 00-tallet som på motefronten absolutt ikke har vært forgjeves. Årtiet er nemlig kjent for sine mange ikoniske og karakteristiske trender som også skriver seg inn i motehistorien som noen av dem som har skapt flest delte meninger.

Selv om noen kanskje også ser Moons Boot som noe som kun burde tilhøre 2000-tallet, nøler ikke moteprofiler som Angelica Sophie Thorsen og Trine Kjær et sekund med å hoppe i de praktiske støvlene. Også motehuset Chloé hyller de ikoniske støvlene gjennom det nylige samarbeidet med nettopp Moon Boot. Her kommer støvlene i en mer nedtonet utgave - som ellers er kjent for deres fargerike og iøynefallende fargeskala.

Moon Boot-støvler på catwalken hos Chloé AW21.

© Chloé

Moon Boots sin retur føyer seg inn i vinterens praktiske skotrend, hvor en lang rekke motehus setter chunky og varme støvlet på dagsordenen. Dersom du fortsatt ikke er helt overbevist og vil hoppe med på denne trenden, kan du ta et titt under hvor blant annet nettopp Trine Kjær og Angelica Sophie Thorsen beviser at Moon Boot på ny fortjener en plass i skoskapet.