© @smythsisters

Her er sandalene du vil bruke hele sommeren

Du kan bruke skoene til både hverdags og fest – de er nemlig ikke bare behagelige å ha på, men er også superfine.

Ender du også alltid med at gå ut av døren iført behagelige sneakers fremfor et par lekre høyhælte sko?

Høye hæler blir ofte nedprioritert fordi de ikke er komfortable nok til at man orker å ha de på hele kvelden. Men det er ikke til å komme utenom at dersom man vil pynte seg litt ekstra så er et par sko med høyde en enkel snarvei til å oppnå et mer gjennomført look.

Hvis du heller ikke liker tanken på å gå med stiletter men samtidig gjerne vil oppgradere antrekket, vil du nok bli begeistret for en av sesongens helt store sandaltrender: platåsandalene, som er både er sofistikerte og behagelige.

Flere motehus vekket den 90-talls inspirerte platåhælen til live i sesongens SS21-kolleksjoner. Her viste brands som Jacquemus og Coperni at sandaler med den ekstra høye sålen er et opplagt match til alt fra fine sommerskjørt og kule dressjakker til matchende shorts-sett.

Skoene forener det avslappede, sommerlige og lette uttrykket fra klassiske flip-flopper med den mere pyntede platåhælen. På den måten får dine flip-flipper et nytt og friskt uttrykk som gjør dem velgenet til både hverdag og til fest.

Under har vi valgt ut en rekke av de kuleste platåsandalene som er i butikkhyllene akkurat nå.

Håndplukket til deg