Vinn billetter til Chanel-forestilling i Operaen

Den har fått 5 av 5 stjerner - ta med bestevenninnen, og se høstens mest omtalte figurforestilling!

25. september 2017

 

COCO CHANEL er det tredje samarbeidet mellom Ulrike Quade Company og Jo Strømgren Kompani, og en ettertraktet videreføring av den spesielle stilen disse to kompaniene har skapt sammen, med hyperrealistiske dukker, skildringer av historiske personer, spennende vandringer mellom dokumentariske fakta og et stort og fantasifullt teater.

Forestillingen baserer seg på en rekke intervjuer Coco Chanel ga på sine eldre dager, og er en tolkning og et portrett av en av våre mest kjente motedesignere. Så langt har den gått for fulle hus i Nederland, og skal videre til Russland etter Norge. Russiske Vogue har i den forbindelse gjort en større artikkel, og stykket omtales i svært positive ordlag i en rekke medier. Avisen Theaterkrant beskrev forestillingen som «magic beyond words», og ga den 5 av 5 stjerner. 

Nå kan du vinne to billetter til deg selv og en venninne, og se forestillingen som har premiere onsdag 27.september på en valgfri dag.

Onsdag 27.september trekker vi to heldige vinnere, som vinner to billetter hver.

 

Alt du må gjøre for å vinne er å svare på følgende spørsmål:

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER SOFIE KRISTIANSEN (OSLO) OG MARGRETE BJORÅ (OSLO).


Hva heter Coco Chanels mest solgte parfyme?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...