Vinn billetter til Svanesjøen i Operaen

Vinn billetter til Svanesjøen i Operaen

16. mai 2018

Amerikanske Whitney Jensen danser hovedrollen i Svanesjøen som har premiere ved Den Norske Opera & Ballett den 26. mai - forestillingen som for lengst er utsolgt.

Svanesjøen med Tsjajkovskijs udødelige musikk regnes som balletten over alle balletter. Nasjonalballettens versjon er basert på Marius Petipa og Lev Ivanovs ballett som først ble danset i St. Petersburg i 1895.

Forvandling og trolldom, troskap og svik, svart mot hvitt – Svanesjøen er laget av stoff som har gjort den myteomspunnet og inspirert kunstnere gjennom mer enn et århundre. I sentrum står kjærligheten mellom svanedronningen Odette og prins Siegfried som trollmannen Rothbart gjør alt kan for å ødelegge. 

Den er en publikumsfavoritt, men også en dansers kanskje største utfordring. Dobbeltrollen som den gode svanedronningen Odette og den onde trollmannsdatteren Odile anses som den mest krevende en ballettdanser kan ha. Ballerinaen må kunne mestre to diametralt motsatte karakterer, og sømløst veksle mellom den hvite og den svarte svanen, det rene og det demoniske.

Realiser ballerinadrømmen og vinn to billetter til forestillingen 30.mai - når Operaen fylles med svaner i helt ny drakt. 

 
 

 Alt du må gjøre for å vinne er å svare på spørsmålet under:


Hva er navnet på den gode svaneprinsessen og den onde trollmannsdatteren som dobbeltrollen spiller?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...