© @stephaniebroek

Denne trenden fra 2000-tallet er tilbake

Du har nok hatt en utgave av dette plagget engang før. Kanskje denne trenden kan innta garderoben din igjen?

Et av de plaggene som man neppe kan å overse denne sesongen er miniskjørtet. Men dersom du ikke er fan av det korte skjørtet finnes det heldigvis en løsning – for det har også blitt tid til et comeback for miniskjørtets diametrale motsetning: det lange maxiskjørtet.

Mens vi ofte ser de løse og florlette maxiskjørtene titte fremover sommeren, er det en modell som er spesielt fremtredende denne sesongen - den med mer 'straight fit' og kroppsnære utgaven som både leder tankerne over på 90-tallets minimalisme og 2000-tallet Y2K-stil. Blant de internasjonale motehusene har blant annet Givenchy, Louis Vuitton og Nina Ricci vist trenden på SS22-catwalkene.

Med sitt kroppsnære og enkle fit får sesongens maxiskjørt et mer minimalistisk uttrykk enn utgavene - noe som gir den et elegant uttrykk. Du kan style ditt maxiskjørt med en enkel tanktopp og et par Havaianas-flipflopper – eller et annet par av sesongens sandaler for en avslappet hverdagslook. Eller dress opp skjørtet med et par av sesongens høyhælte sko, en magetopp og en oversized blazer til festligere anledninger.