© Michael Kors

Her er kjolen vi kommer til å se overalt i sommer

Kjolen passer både til hverdagsbruk med flip flops og til sommerfesten med et par stiletter.

Endelig tillater været at vi kan henge de tunge og varme klærne bakerst i skapet og ta fram våre fineste sommerkjoler. Og denne sesongen er det en helt spesiell type kjole som kommer til å gjøre seg bemerket.

Det er den romantiske og florlette maxikjolen med generøs vidde som vi igjen kan finne fram. Kjolen går nemlig igjen i flere av sesongens SS21-kolleksjoner, blant annet hos Dior.

På catwalkene under SS21-moteukene så vi de gulvlange kjolene i versjoner laget av lette, luftige materialer og med masse fylde og stoff, som gjerne skal ligge lagvis. Dessuten kommer sesongens maxikjole både i flere av sesongens ville og glade farger som hos Alberta Ferretti samt i flotte oppsiktsvekkende mønstre som hos Etro, og den kan styles både til hverdagsbruk med sandaler eller til mer spesielle anledninger med et par stiletter.

Takket være sin løse og behagelige passform er kjolen bare å hoppe inn i og kan derfor raskt bli et førstevalg i løpet av sommeren - både til hverdags og fest.

Selv om kjolen har et elegant uttrykk, kan den enkelt styles på et mer avslappet vis med enten flip flopper, de kule treskoene som vi har sett flere eksempler av denne sesongen eller med en strikkegenser over på kjølige dager og kvelder. Samtidig kan du også style kjolen til sommerens finere anledninger, hvor du kan bruke et par av sesongens trendy høyhælte sko.

Under har vi valgt ut en rekke romantiske og behagelige maxikjoler til forskjellige budsjetter.

Håndplukket til deg