© Anna Stokland / Coperni

Mange av 2022's største trender er fra 2000-tallet

Juicy Couture, bowling-vesken, Dolce & Gabbana-logoer og korte skjørt. Husker du trendene fra tidlig 2000-tallet? Nå har du alle gode grunner til å hente de ikoniske plaggene frem fra glemselen.

Juicy Couture, bowling-vesken, Dolce & Gabbana-logoer og korte skjørt. Bringer det frem minner?

Det er nemlig bare noen av de mange trendene fra tidlig 2000-tallet, som du kan se frem til å få et gjensyn med i 2022.

Vi har allerede sett flere 2000-talls trender i 2021, men denne renessansen er lang fra forbi. Det er nemlig en lang rekke av fjorårets nostalgiske trender du kan ta med videre inn i 2022. Vi snakker om det lavtsittende miniskjørtet, Moonboots, ballerinasko, Balenciaga-vesken og boleroen.

I de kommende SS22-kolleksjonene har designere som Dior, Dolce & Gabbana, Coperni og Blumarine tydelige referanser til det trendsettende årtiet og beviser at kvinner som Britney Spears, Christina Aguilera og Paris Hilton for alvor er blitt toneangivende stilikoner for perioden.

Hos Blumarine kan man spotte solbrillene med fargede glass, mens Coperni viser et ordentlig 2000-talls-antrekk fra topp til tå med utility-skjørt og magetopp. Dolce & Gabbana bringer deres velkjente logo tilbake på tegnebrettet, som vi blant annet kjenner fra de karakteristiske 'D&G-toppene' - som var "over alt" på starten av 2000-tallet. Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme bowling-vesken, som med sin petite størrelse står i motsetning til høstens romslige XL-vesker. Denne sesongen gjenskaper Dior nemlig vesken i deres egen 2022-utgave.

Det er altså 2000-talls referanser fra ende til annen i mange av årets største trender. Vi har samlet en rekke funn som vil gjøre deg klar til en vår i 2000-tallets tegn.